Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ

Τζιόβας Αριστείδης Σ.
Ειδικός Καρδιολόγος
Ηλιού Ηλία 10 - Αγρίνιο, 30131
THΛ: 2641304364 - 6944696930

Ο Αριστείδης Τζιόβας είναι ειδικός καρδιολόγος και διατηρεί ένα σύγχρονο καρδιολογικό ιατρείο στο κέντρο του Αγρινίου. Ειδικεύθηκε στην Κλινική Καρδιολογία στα νοσοκομεία Χατζηκώστα και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκε για 6 μήνες στο αιμοδυναμικό τμήμα του νοσοκομείου. 
Από τον Ιούνιο του 1999 έως και τον Οκτώβριο του 2014 υπηρέτησε στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου από όπου και παραιτήθηκε αφού είχε λάβει τον βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής. 
Μετά το πέρας της ειδικότητας εξειδικεύθηκε για 1 έτος στις νεότερες τεχνικές υπερήχων καρδιάς στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ( διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, stress echo ).

Υπηρεσίες
Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχος - triplex καρδιάς και θωρακικής αορτής, δοκιμασία κόπωσης holter ρυθμού ( 24ωρη, 48ωρη και 7ήμερη καταγραφή καρδιακού ρυθμού με πρωτοποριακή μέθοδο καταγραφής μεσω iPhone ), holter πιέσεως ( 24ωρη καταγραφή πίεσης ). 
Παρακολούθηση ασθενών με στεφανιαία νόσο, αρρυθμίες, καρδιακή ανεπάρκεια, προαθλητικός έλεγχος παίδων και ενηλίκων ( βεβαιώσεις για αθλητικές δραστηριότητες ), παρακολούθηση ασθενών που λαμβάνουν αντιθρομβωτική αγωγή ( έλεγχος αποτελεσματικότητας αντιπηκτικής και αντιαιμοπεταλιακής αγωγής, περιεγχειρητική διαχείριση ), ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων. Εξέταση κατ' οίκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου