Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ - ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ


Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος

Κατσακιώρης Παναγιώτης

"ΩΦΕΛΕΕΙΝ Η ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ"
Ιπποκράτης
Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος αποτελείται από λειτουργούς υγείας εμπνευσμένους από την ηπιότερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη Φυσική Ιατρική (χωρίς χημικά φάρμακα), με πάθος για το αντικείμενο τους και με ειλικρινή αγάπη και διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Πρώτη αρχή μας: θεραπεία χωρίς παρενέργειες
Δεύτερη αρχή μας: αποτελεσματικότητα

Υπεύθυνος ιατρός είναι ο κ. Πάνος Κατσακιώρης. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η ενασχόληση του με την Ομοιοπαθητική χρονολογείται από πολύ νωρίς, την εποχή που φοιτούσε ακόμα στο Πανεπιστήμιο. Σπούδασε Ομοιοπαθητική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αργότερα πρόσθεσε στο θεραπευτικό του οπλοστάσιο τον Βελονισμό και την Φυτοθεραπεία. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αθήνα και από 2002 εγκαταστάθηκε πλέον στο Αγρίνιο οργανώνοντας το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος. Είναι ενεργό μέλος πολλών ιατρικών οργανώσεων και εταιρειών της Ομοιοπαθητικής, του Βελονισμού και της Φυτοθεραπείας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος του Φαρμακευτικού τμήματος - εργαστηρίου, είναι ο φαρμακοποιός κ. Σαντζούκ Σαμίρ. Παλαιστίνιος με ελληνική υπηκοότητα (πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα), είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. H επιστημονική του αναζήτηση τον οδήγησε σύντομα στην σπουδή της Ομοιοπαθητικής και της Φυτοθεραπείας, τόσο ως φιλοσοφία θεραπευτικής μεθόδου, όσο και ως πρακτική - εργαστηριακή εφαρμογή, αξιοποιώντας της δυνατότητες του πραγματικού φαρμακο-ποιού.

Το Κέντρο πλαισιώνεται κι από άλλους συνεργάτες, λειτουργούς υγείας, εκπαιδευμένους στη Φυσική Ιατρική, που στηρίζουν την προσπάθεια τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης, διάδοσης και εγκαθίδρυσης αυτών των ήπιων, ασφαλών και αποτελεσματικών θεραπευτικών μεθόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου